MIN DAG ! SORRY FÖR MYCKET TEXT !

2011-02-28 - 20:04:15

Så här var min dag exakt . Vaknade, åt frukost, städade rummet, pratade med laura , bloggade, dansade, gjorde illa mig 4 gånger, pratade med laura igen haha XD , lekte med min lillebror, bråkade med min lillebror , dansade igen, bloggade, åt mat , ringde laura , träffade laura , vi sprang upp och ner i centrum ! HAHAHA folk tittade på oss som vi var idioter hahahh , laura köpte pommes och en glass, vi gick runt igen hahahah XD , Laura och jag var i stadium i typ en timme för laura hade SVÅRT ATT VÄLJA VILKEN BOLL HON SKULLE HA ! TILL SIST BESTÄMMDE HON SIG FÖR ATT HON INTE VILLE HA EN BOLL AHHAHAHAHAHHAH XD -.-

HAHah nice dag va ? Juste vi körde lite fotboll i stadium också ! :D För att "testa" bollen .

VET INTE RIKTIGT :S

2011-02-28 - 15:00:00


Jag behöver hjälp och välja vilken profil bild jag ska ha på faceboook XD JAg kan inte välja ! HAHAH em så säg vad du tycker att jag ska som profil bild över huvud taget ! två nya bilder och två äldre ..





Skriv vilken du tycker så skulle det nog hjälpa lite :P

LALALLA HAHA

2011-02-28 - 13:18:38


Jag tänkte att det var ett tag sen jag gjorde det här och då kom jag på tanken att göra det nu , Så här kommer det.


Precis efter det där rammlade jag ner och gjorde illa mig ahahhaha ! Jag hade no kontroll .......

BLOGGAR JAG IALLAFALL LÄSER I BLAND!

2011-02-27 - 13:00:00
Kissies blogg är faktiskt rätt rolig , Hon kanske över driver lite men om man kollar på hennes senaste inlägg så är det faktiskt en av dem få Alexandra inläggen . Men sen så for hon hat  kommentarer på det inlägget man ba : KAN NI STICKA hon är i alla fall en riktig människa nu ... ME like kissies blogg ;)

Okej , jag läser nästan aldrig hennes blogg. Jag tycker det är för mycket text men hon gillar i alla fall värdens bästa band och då måste man bara klicka in där några gånger + hennes bilder är underbara ! titta bara på henens bilder när hon är ute och reser man vill bara sticka från sverige då !!!!!!!!! :D :D :D

Hennes bilder är helt awesome , hon skriver inte för långt och man orkar faktiskt läsa ! :)  Jag gillar foki , men ibland tycker jag hon borde sluta redigera sina bilder så mycket men annar äger den ;)!

Jag vet inte om du läst  hennes blogg men den äger ! iband är det för mycket text men offtast är det lagom , man läser hur man kan hålla på med gimp + att man får veta om hennes vardagar och hennes söta katt ! hon är grym konstnär också ! :)

TRASSEL

2011-02-27 - 11:07:45

Som sagt i går var jag och såg trassel med mamma , vincent, moa,tant thereseoch alva . Jag tyckte TRESSEL var helt AWESOME en av dem bästa filmerna i disney faktiskt .. Alla med syskon eller kusiner eller alla som vill borde se den för jag tyckte den var helt awesome! SE DEN NU OCH DU ÄLSKAR DEN!



Pascal och hästen var bäst ju , Ni som sett den kan väl säga vem ni tycker var bäst i filmen ?! Sen gillade jag fjättjejorna som flätade rapunzel för när han snubben skulle rida på hästen så stog dem där under och ba WAAAOOOW! :O med öppna munnar och då garvade jag jätte mycket ahha :)

Rekomenderad film , Barnvänlig och super rolig haha :) Betyget måste vara :

FEST FEST FEST!

2011-02-26 - 22:01:29

Dagen var helt awesome ! Först var jag och såg trassel med mamma, Vincent, Moa,Alva och Tant tess (mammas kompis Therese vi har kännt varandra länge och hon vill bli kallad tant tess XD ) sen gick vi till Farmor och var på hennes fest efter som hon fyllde år ! och det var jätte kul faktiskt , god mat och massa folk :) Sånt gillar jag haha !HERE ARE SOME PICS FROM TODAY @ FARMORS STUGA

Min farmor är grym på att baka och kolla bara tårtan hon gjorde helt awesome!

Sen har vi Brigadejros som är hemma gjorda kola grejer som är såååå goda ! Man äter det i brasilien ! Te amo !

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHA

Min farmors mat e SÅÅÅÅÅ HIMMLA GOOOOOD! BRASSE MAT FOR EVER ♥

Haha när dem sjönk på svenska bröt alla med brasilianskdealekt och när vi sjöng på potugisiska klappade alla händerna och nästan skrek hahah :)





Farmor var och hämtade vår present eftersom vi var tvungen att åka hem , syrran spydde av alla cheeseballs XD

Some pics from many years ago !

2011-02-25 - 21:39:30


Den här bilden är på Paulinne, Amo ( min bror ) , mig och Laura :) Vi stod i en kö tror jag eller det var på båten på gröna lund ! Så det var sommar ! I MISS! AND WE ALL WANT RIGHT NOW !


Den här bilden är på Johanna, mig och Jennifer på jennifers bowling kalas eller nej det var johannas och jennifers bowling kalas tror jag ! :) det var kul hehe :)

Linbanan med jennifer Amos mamma ! SUPER NICE OCH JÄTTE HÖGT UPPE !


Jag var expert på att få vänner så nere i spel rummet vart vi två vänner . Tjejen vet jag dock inte vem det är i dag ! så synd men vem vet om vi träffas , Jorden är en liten planet ;)


Jag var kungen i vattnet ! JAg var som en liten fisk och här kan man ju gissa vad jag skulle göra , kanske delfinen. ;)  Man vet aldrig med mig haha ! :D



LITE BRA ATT VETA !

2011-02-25 - 21:16:22


Som ni kanske förstår så har jag det jätte svårt att bestämma hur min bogg ser ut så jag gör en STOR renovering , som ni dock redan har sett ..... Fler förändringar kommer att ske ! Hoppas ni kan tåla all väntan!
Bloggningarna kommer att vara bäst snart , Redan i morgon PUSS PUSS!

rast i skolan

2011-02-25 - 11:38:07
heeeej bloggen !
just nu Är jag i skolan och vi har rast. laura och evelyn letar efter tÄckning till deras mobiler XD yeah i know ! they are so crazy XD
jaja ska hjÄlpa de 

NYTT

2011-02-24 - 20:08:31

RENOVERING SKA BÖRJAS PÅ BLOGGEN!

2011-02-24 - 18:25:09


Nice famous boys

2011-02-23 - 22:47:23

Det här är kändis killar jag tycker är söta / snygga . DU behöver inte tycka om dem men ge inga fördommar om dem haha ! tex . Om du inte gillar en av dem så tänk på mig ... Eller vaaa okej ahahhah afattar inte ens vad jag menar XD Om du inte gillar dem kommentera inget dumt då bara :P








This type of boys do i like :) Dem har typ hip hop / skate stilar and thats nice ;)

NICE KLÄDER

2011-02-22 - 19:25:40


Allt är från H & M . Jag tyckte att allt var så fiint ! :) Fast nästan allt har jag snart :) utom en blommig tröja alla skor och väskan . Hoppas ni får en lite insperation !

YAAAY HAHAH HEJ PÅ DIG

2011-02-21 - 19:36:50




(Är bara gjord till en låda på photoscape)







Jaag vill sååå gärna börja andväda riiingar ! idag kom jag på hur awesome dem är ! :) Jag ska börja köpa awesome ringar hahahaha :)  Jag och Laura gick till gina och testade ringar och nu älskar jag ringar och ska köpa någon dag !

SKOOOLISH OUTFIT!

2011-02-21 - 08:28:26

Jag ska gå till skolan :) Men jag fick nyss veta att jag ÅKER TILL BERLIN DEN 24/4 !!!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAG VART SÅÅÅÅÅ GLAD ;)






Sen ska jag gå ;)

HEHEHEH

2011-02-20 - 20:32:09


CIAO jag slutar 13:15 i morgon så ses efter skolan om det inte blir dagens outfit i morgon ;)

DAG 9

2011-02-20 - 19:07:39


Mitt första och dock ända "förhållandet" jag haft var med en kille som hette lucas , han var inte ens kär i mig och jag gillade inte honom XD vi var tillsammans i en timma ! Yaaay jag vet hahah .. Jag har aldrigt vart intresserad av kärlek förns typ nu . Jag gillar inte förhållanden så mycket för att man inte blir så fri XD

Det var i fyran faktiskt . Folk eller ja killar har sagt att dem gillar mig och försökt att få ett förhållande men jag har liksom sagt nej för jag inte vill ha något :P Fast det är ju nu man börjar ... oooh han är söööt ! :)

HEHEHEH HOHOH HAHAHA HÄHÄHÄ

2011-02-20 - 13:11:28

Jag har precis städat mitt rum och nu kom laura .  Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar säkert på något skoj hahah :D sooom vanligt igår vart hon blockad på facebook av sin egna kusin bara för att vi irriterade honom typ hahahha :D TEAM IRRITERARE OCH SPAMMARE





HEJ DÅ PÅ DIG DÅ !

FAAACK YAAA LAURA

2011-02-19 - 18:21:25


Den är jätte bra ! jag har fri surf, 3000 fria sms och ringer gratis till alla conviq :D När mamma kom hem med min mobil så stod jag vi dörren och smileade ahhaha för att jag ville ha den på en gång :)  och det fick jag sen satt jag typ i 2 miljoner timmar och fixade med alla nummer och mobilen vibrerade hela daaan! för jag vart bombad av sms -.-

på väg till ett ställe

2011-02-19 - 13:22:28
heeeej bloggen jag sittser just nu i bilen och bloggar via mobilen :) jag har ju en HTC desiers Z med tangentbord . den Är riktigt bra :)) men hÄr bjuder jag pÅ en bild ;)

KISSFISKEN ÄR FALIG!

2011-02-18 - 21:19:55


Jag är sååå HAPPY! Kan knappt vänta tills i morgob hehehehe ...  Jag ska ladda den i morgon och ladda över alla mina bilder och ladda ner spel till den hahah :D

AWESOME SONGS

2011-02-18 - 21:04:08

Nu kommer Laura tro att det är justin bieber för att jag sa att jag skulle lägga ut en låt med honom . Men hon gissar helt fel för den här låten är en låt av Chris Brown faktiskt inte Yeah nu utan den här : Den är ( förlåt att jag svär men) JÄVLIGT Awesome !

Den är bra men ni får två låtar ;)

den är väldigt gammal men bra :) En av mina favorit låtar faktiskt :)

JIIIIPIIIIE JI JI JI JIIIIIIIIIIIIPIIIIIIEEEEE

2011-02-17 - 19:23:03


hahaha vet du hur glad jag vart när jag gick in i mitt rum och så låg det ett kuvert på min dator . Jag öppnade den och ja så såg jag den och det var ett "brev" där det stod om min mobil beställning ! ! HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAZUUUUUUUUUUUUUUUM

SCHOOOOOOOOL

2011-02-17 - 07:33:31

JAG MÅÅÅÅSTE SPRINGA UT JAG HOPPAS DENNA DAG GÅR SNABBT JAG VILL HEM OCH SEDAN VÄNTA TILL KLOCKAN 7 - 8 OCH GÖRA DEN STOOOOORA HÄNDELSEN FÖR IDAG HEHHEHEHEHEHHE XD


Favorit i repris :D

WHY WHYWHY XD

2011-02-16 - 20:09:10




Så nu har ni hört sanningen om dem dagarna hahha XD Jag ska logga ut från datorn nu och lyssna på lite musik Latin girl av justin bieber och sedan läsa lite engelska :) har prov i morgon på morgonen :)
16 februari är ju en helig dag som ni vet ! ♥

KVÄLLENS AZUM LÅT

2011-02-15 - 19:44:03

Denna låt jag valde e AZUM ♥ Du måste lyssna inte bara gå för bi detta inlägg för den hör låten kommer göra dig ! IN LOVE! DEN ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BRA ;)

Den är jätte bra !

I NEED !

2011-02-15 - 19:35:46


HEHEHHEHEHEHEHEHHEHE LOVE TOOOOOO THIS AZUM BAG ;) ♥

Alla hjärtans dag

2011-02-14 - 08:20:11




Jag hade tråkigt och gjorde hjärtmackor ;)

Nu ska jag dra hej då

Pics from förra helgen !

2011-02-13 - 14:44:02










Så nu är nästan alla bilder där heheh .. Dem andra vart failade heheh ;) MEN HEJ DÅ SKA PLUGGA SNART NU BLIRE GLASS ;)

YAAAAAY SHOPPAT

2011-02-12 - 13:47:46



Jag satt och dittade på lite snygga kläder och det här tyckte jag var AZUM !
Men hängselshortsen är mycketsnyggare uppvikta ;)
Första gångerna jag kommer få ha dem här sakerna är nog i maj när jaag ska till Turkiet !

En gammal låt som man inte får glömma :D

2011-02-11 - 16:00:11
Guuuuuuud vad den här låten är gammal men jag bryr mig inte för den hahaha den är så bra!
Man har minnen med den här härliga låten ;) Tex hur man sjöng den .Hur sjöng du den?

Freestyler... rock the microphone sjunger man ju XD

HEEEEEEEEJ HEEEEEEEEEEEJ DÅ

2011-02-10 - 17:16:22

Ska titta på avatar nu ;)
HEHEHEHEHH ni kan se några av snitt så Hej DÅ ALLA !!

YAAAAAAAAAAAAAA HEHHHE

2011-02-09 - 22:17:02



Som ni ser så gjorde jag om designen igen -.- HAHHAHA kunde inte hålla mig .. Och speciellt inte n'r jag gjorde en PNG header så nu kan jag ändra bakgrunds färgen 24/7 men ändå ha kvar samma header ;)
JAG E SÅ GLAD !
PS . tack Evelyn som visade eller berättade hur man tog kort på det man höll på med ;)

I AM SOOOO HAPPY RIGHT NOW

2011-02-09 - 19:30:43

Jag satt och satt för att fixa att en bakgrund vart genomskinlig på gimp . Så hittade jag det!! OMG du fattar inte hur glad jag vart ! så då  ändrade jag inställning på allt till att fixa på gimp och dp hittade jag massa saker!
Här är två bilder jag gjort om ;)




VAAAAAAAAAAAD TYCKER DU!?

HEHEHHEHEHE OOO

2011-02-08 - 20:58:06

Jag hade lite tråkigt så bestämmde mig för att göra en video och nu ska ni få se resultatet ;)

Tycks :P

HEHEHHEHEHE OOO

2011-02-08 - 20:57:57

Jag hade lite tråkigt så bestämmde mig för att göra en video och nu ska ni få se resultatet ;)

Tycks :P

SJUK SJUK SJUK THATS NOT FUNNY

2011-02-08 - 13:19:47

Idaag är jag lite bättre. igår var jag jätte jätte sjuk och nu är jag bara jätte sjuk . Jag känner mig piggare , Men storet rinner fortfarande . igår åt jag inget så jag fick energi brist fast idag har jag ätit så jag darrar inte :D thats gut


Jag gosar med min söta katt just nu ! :D

YAYAYAYYYAYAY

2011-02-07 - 14:06:06
Tittade nyss på Rock it ! fy fan förlåt att jag svär den var skiita bra :D Diggar låtarna som e med i filmen !
Den är lite som HSM eller typ My camp rock fast den här är inte så barnslig . Den ÄGER FETT

 

HAAALOO

2011-02-07 - 11:39:07

Jag är tyvärr sjuk :( Jag har feber , ont i huvudet och mår illa . Ni kan få veta vad jag gjort XD
SOOOOOOVIT i 5 timmar smsat med Laura , Meron , Vincent, Helin Ja och några till .
PAPPA jag ringde i morse men du svarade inte så jag försöker senare då :)


Shadow of the day - Linking park

Dagens låt :D

MOVIE

2011-02-06 - 17:48:21
Som sagt jag och laura tittade ju på Grown Ups och nu så ska jag se den igen för att den var så bra!
Här kommer en trailer och sedan betyget på filmen :)

HELLO I JUST COME TO SAY HELLO

2011-02-06 - 11:03:30
OOOOMG det pogrammet går på MTV och den är jätte bra ! Det handlar om ungdommar i skolor i usa . Eleverna lär sig att visa med kärlek eller vad man ska säga till andra elever som kanske har det lite svårare . Klassens clown , Plugghästen, idrottaren , kör tjejer /pojkar och emosar lär sig att man inte ska dömma någon efter rykten utan att man ska lära känna personen först :D
MAn gör typ det där tecknet när man tycker synd om någon eler vad man ska säga . TITTA PÅ DET , DET ÄR SKIIIT BRA :D

DIKER IS IN DA HAOUS

2011-02-05 - 23:24:24

RANDOM DIKTER DEN FÖRSTA GÖR SÅ JAG GARVAR XD





Är nöjd med den sista men den första kan slänga sig i väggen hahhahahahah XD

HEEEEEEEEEEEEEEEELG

2011-02-05 - 20:25:26

Jag sover hos Laura idag :D VI ska titta på film hehe , Christine och phuong ni hade rätt ! Vi ska titta på film . Nu försöker Laura övertala mig att titta på ung och bortskämd för att vi  såg Jerry på Hemköp och då fick hon lust att titta på det XD Men jag SKA titta på Natt på museumet 2 !

MOVIE NIGHT

2011-02-04 - 21:50:15
+ LAURA ÄR HÄR :D VI TITTAR PÅ FILMER SÅ NICE :D

BAGPACK BAG PACK

2011-02-04 - 17:10:36

Eller ja jag har inte haft den så länge men den har jag nu :D
Men ungefär det här har jag i min väska :D

JI JI JI JI JI JI JI JI JI JI JI JI JI AMEN JIIIIIIIIIIIIIII

2011-02-03 - 17:47:04
Idag köpte jag en Adidas väska JI JI JI JI JI JI JI JI JI JIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJ JIIIIIIIIIIIIIIIPIIIE!
Okej ,, nu driver jag haha tänk om man reagerade så ! XD men men men hahaha jaa jag är så nöjd.
Det var dagens inköp här om dagen köpte jag mjukisbyxor och en tjocktröja .♥

SO LEKTION

2011-02-03 - 12:45:00
Just nu sitter jag på so lektionen . Vi jobbar säkert på för fullt med instuderings frågerna :D
Jag har en lektion till sedan slutar jag . Då ska jag hem och städa rummet . Jag städade aldrig igår så jag städar idag istället :D Men något av det här jobbar vi med just nu :
SES SENARE IKVÄLL ♥

FÖRLÅT FÖR ATT JAG INTE BLÖGGA I GÅR !

2011-02-02 - 18:03:37
Den första bilden gjorde jag förra veckan på bilden i skolan och den sista bilden gjorde jag igår på kvällen när jag satt och lyssnade på musik . Hehe den nedersta handen på bilden var lite ful enligt mig annars vart den bra :D

OUTFIT ALA ME

2011-02-01 - 08:40:47
Just nu är jag hemma :D Men jag ska gå ut och vara med familjen den halvtimmen jag har kvar , Innan skolan börjar . Idag blir det PLUGG och PLUGG och PLUGG efter skolan alltså :D Farmor kommer till oss idag eftersom Vincent inte ville gå hem . Men nu tänkte jag visa er min Outfit till idag :D
Tröja -  Highwon
linnen  - gina
Tights - H&M
RSS 2.0