Inne i stan.

2012-03-24 - 19:23:21

Hej! Idag var jag inne i stan med Evelyn och jag kunde inte motstå att ta hem den där långa fina blåa klänningen från H&M! ska nog köpte en grå och en orange sen! För de var så ****** fina ! ♥ Det var jätte mysigt att vara med Evelyn jag hade saknat henne otroligt mycket så vi hade det kul! Evelyn sprang runt och letade efter jelly beans HAHAH! Hon köpte ett jätte fint linne och annat ;) Hörrni folket nu ska jag nog se en film! Puss Puss

Strong.

2012-03-19 - 19:55:07

Hehe jag tog bilden igår och fixade dit en next som evelyn skickade till mig . Jag fann något extra med den texten i jämnförelse med de andra texterna hon skickade. Nu ska ni få lyssna på en AAAAAS grym låt vi fick lyssna på i Kittelfjäll. Den är UNDERBAR!

Hej på dig.

2012-03-19 - 18:26:03

Hej hej!Hade lite tråkigt hahha så jag tog de här 4 bilderna. Allt är nytt eller "nytt" det är det jag beställde från H&M som jag bara inte orkat fota :D Bikinin har inte kommit och de andra shortsen har jag skickat tillbaka! Se har vi en till tröja som jag glömde fota HAHHA! Ikväll ska jag läsa lite näringslära! Men nu ska jag chilla! Puss och Kram BELLAAAAAA

Bloggpaus? Halft som halft.

2012-03-18 - 14:06:11
.
Funderar på att ta en bloggpaus eftersom att jag har fullt upp i skolan och ändå inte hinner blogga så mycket... Eller vad tycker ni ? Man kan säga att jag halft som halft har en blogg paus.. Men titta in i bloggen någon gång om dagen för vem vet , jag kanske har bloggat ;)


Snart kommer Laura. Vi ska göra No läxan tillsammans.. Hoppas vi inte misslyckas! Vad tycker ni om bilderna jag tagit ? Jag tog alla idag! eller till och med för en stund sen ;) Men nu ska jag göra ett par saker innan Lau hahah elller Laura kommer! Puss och Kram från The master Bella.

Stress?

2012-03-14 - 21:01:28

Gud vilken dag! Vaknade sent,skyndade mig till skolan,kom i tid,hade uppvärmnings sak på idrotten.Efter den sista lektionen gick jag hem,snackade med Evelyn hela vägen hem(i telefonen),när jag kom hem la jag in alla kläder i min nya garderob.. tog aaasslång tid,kollade igenom So:n,gick och hämta brorsan,lämnade honom,gick hem,"pluggade",gick och träffade Evelyn. Vi hade det mysigt och über roligt. Kom hem kl.19.00 och la in det sista i garderoben,skrev ut so papper läste igenom och nu sitter jag här och ska snart logga ut. Måste vakna i tid i morgon :D Har haft en rolig men stressad dag!!!

Ps. Förlåt för ett tråkigt inlägg men som ni märker så har jag FULLT UPP!

PLUS PLUS

2012-03-12 - 20:18:00

Hallå dääär! its spriiiing bitches♥ Men har ni inte märkt hur varmt det är ? Idag svettades jag med tjocktröja och min baseball jacka! Det är underbart att våren äntligen har tagit hus ! Just nu sitter jag och bygger plus plus med min lillebror. VI har det jätte mysigt i köket. Jag tog de där bilderna nyss. MEn nu ska vi bygga. Puss Puss

Ska man eller inte?

2012-03-10 - 14:15:56

Det ni kommer få se nu är seriöst jätte snyggt och jag ska kanske göra så med mitt hår :D Jag ska kolla priserna i morgon så kanske man gör så senare. Det skulle vara über snyggt i sommar!

Vad tycker ni ? Det är riktigt swag and dope ♥

Kony 2012

2012-03-08 - 18:22:24


Igår morse när jag vaknade så var alla sidor bombarderade med mass Kony2012 bilder och Joseph Kony bilder. Jag blev allt mer och mer nyfiken så jag sökte upp det på youtube och jag ångrar det inte. Nu tycker jag att alla ni ska se på videon ovanför. 30 minuter av erat liv är ingenting! Efter att ni sett videon kommer ni att ändra nästan alla tanke sätt .. tro mig..

Stop at nothing.    Make Joseph Kony famous.♥

Sommar handlat!

2012-03-08 - 16:02:43

Hej! Jag har glömt att visa er det jag beställde hem för ett par dagarsen. Bikinin kommer i april tror jag.. Men visst är den snygg? De första shortsen alltså de i första bilden till vänster kommer jag att sätta nitar på. Jag blev kär i de svarta shortsen också ! :D Klänningen kommer jag verkligen att använda i sommar den är helt über snygg!

Vad tycker ni om nit shorts?

Swag

2012-03-08 - 11:12:52


Hej alla läsare jag är sjuk men jag kommer uppdatera mer när jag mår  bättre. Jag har haft 39.5 graders feber,hosta och snuva.. igår sov jag bara för att jag hade så hög feber och idag har jag sett på en film. Nu ska jag typ se på en till film och sedan sova .. så vi hörs !
RSS 2.0