Kittelfjäll

2012-02-28 - 10:06:09
Hejhej! Vi har det så sjuuuuuuuuuukt roligt här i Kittelfjäll! Jag tycker det är jätte roligt att åka skidor :D Men vet ni.. Jag orkar inte blogga eftersom att jag bloggade på Hermons blogg så om ni vill se vad jag bloggat om är det bara att kolla på mina länkar ;) PussPuss!

Sanningen

2012-02-25 - 10:32:42


I close my eyes and I can see a brighter day
I close my eyes and pray
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray

Bad News

2012-02-24 - 20:43:27

Hej kära läsare! Jag har tyvärr några dåliga nyheter.. Jag ska nämligen åka upp till Kittelfjäll och åka skidor. Jag kommer bli borta i en vecka. Jag åker imorgon och kommer troligen inte blogga imorgon. Jag har fullt upp med packande och att vara med familjen.Nu vet ni i fall att ni undrar vart Bella har tagit vägen ! ;) Jag kommer sakna er så hoppas ni saknar mig ! När jag är tillbaka kommer ni få massoooooor av bilder ! Jag ska ta med mig min kamera och ipod så det blir några bilder med varje apparat ! Men nu ska jag se på Top Model Sverige ;) PUSS PÅ ER !

Hej då mina söta rumpor !

Skoldagen.

2012-02-23 - 19:26:30

Min dag har varit helt okej. Roligast var nog den sista lektionen då vi hade teknik och man skulle göra en sprattelgubbe. Jag har haft fullt upp de senaste dagarna jag pluggar förfullt till no förhöret vi ska ha. Man måste få ett bra resultat ;) Under sportlovet blir det tyvärr inget bloggande.. För så ska jag åka upp och åka skidor med konfan. Det kommer att bli über roligt ! 'Fast det som ska bli mindre kul e resan dit :/ 12 timmars bussresa ..
Jag hatar att åka buss och tåg länge. Jag blir åksjuk vilket innebär att jag måste äta en åksjuketablett som motvärkar illamående. Hoppas de fungerar ! Nu ska jag chilla en liten stund innan jag måste lägga mig .. Ska sova 8-10 timmar i natt för att jag sover för lite och jag behöver vara pigg till skolan imorgon! SKA INTE KOMMA FÖRSENT !

Hana you are so beautiful.

2012-02-22 - 19:00:27

Det jag tänker visa er nu kan vara känsligt för andra. Jag håller på att kolla på en dokumentär om andra barn som har samma sjukdom som henne. Jag säger bara en sak : Hana Hwang och alla andra människor med svåra sjukdomar är unika på deras egna sätt. Hana Hwang is so beautiful. Men nu kommer ni få se videon som kanske kommer göra att fler än jag kollar på den där dokumentären och barn mes samma sjukdom som Hana.

Enhörningar ! haha Laura?

2012-02-20 - 20:37:16

HAHHAAHHAHA gud vilken rolig dag ! Jag och Laura drev med "Jason"(föredetta p.o.t.t.i.s) host .. Vi var inne på min facebook så jag och Laura passade på att babbla om enhörningar som kunde prata och kameler som satt i bussar. Han trodde att jag var hög efter som jag var inne på min och babblade om några jävla enhörningar som pratade! Det var så roligt ! Vi satt ju bakom skärmen och garvade ! Sen så sa vi såklart att det var vi och så sa vi att vi skämtade. But still it was so funny. Fast det är inte bara därför jag har varit glad ... Det är för en annan sak som kanske men bara kanske kommer hända i sommar!


Där har ni några bilder . Hoppas att ni har det bra !

Shopping.

2012-02-19 - 18:30:58

Hejhej! Idag så var jag och mamma ute och shoppade.Vi hade det mysigt , gick på ett kafé och shoppade. Jag köpte allt på H&M. Men vi gick även till Carlings jag letar efter något fint till min kompis Joao Paulo som bor i Brasilien. Jag ska nämligen skicka något fint till honom och sedan svenskt godis till hans familj. Så jag behöver tips om vad jag kan köpa till honom. Funderar på att köpa en snygg t-shirt och sedan ett armband med ikoner inom kristendomen. Men nu ska ni få se bilder på det jag köpte idag ;)


That's it . Hoppas ni gillade det . Nu ska jag göra mig en kopp te och kanske kolla på en serie eller film . Puss Puss hoppas eran dag var awesome!

Joseph Poolpo

2012-02-19 - 09:27:38


Han är helt AWESOME. Han vann idol i frankrike för kanske 3 år sedan. Efter att han vann idol fick han vara med i flera videosar och göra trumm ljud i bakrunden när andra sjunger . Jag tycker att han är BÄST. Oftast när andra Beatboxar så har de ungefär samma ljud hela tiden . Men han ? OMG han beatboxar låtar i några sekunder och byter ljud hela tiden . Han är BÄST punkt slut.

En bild & En låt

2012-02-18 - 12:24:06


Tada. Älskar den här låten . Gör inte ni det ?!  Adele har en grym röst , jag älskar henne . Hennes låtar betyder mycket för mig ! De är så speciella att man måste älska de!♥

PULKA!

2012-02-17 - 14:40:36

Man kanske tror att jag är pigg p.g.a bilderna jag tog nyss.. Men KNAPPAST ! Jag är dö trött efter att ha åkt pulka hela dagen... Eller hela dagen ;) Jag åkte inte mycket pulka för jag var ju oss doktorn igår och jag har en muskelskada. Det struntade jag i och åkte pulka ialla fall. Men roligt som *** var det att åka pulka ! Efter att ha åkt pulka så gick jag,julia,felicia,laura och de andra "barnen"/eleverna till en stuga och där inne åt vi lunch. Sedan fick man göra vad man ville. Fast jag och de andra frös så mycket att vi la oss och vila . Efter någon halv timme-timme så gick jag,Felicia och Laura "upp" och tog massa bilder ! Men de får ni se så fort hon har lagt upp de på fb eller hennes blogg. Nu orkar jag inte skriva mer .. Men ni får 3 bilder ;)

Puss och hej leverpastej.

Kaos.

2012-02-16 - 20:46:43

Det som gjorde min dag var verkligen när 3 killar i min klass (nämner inga namn) vände upp och ner på klass rummet. De 3 killarna vände så att bordens ben var uppåt och så att stolarnas ben var uppåt. Gissa om vi inte garva ? Nästan alla 8:or sprang till vårt klass rum och tittade in och fotade . Det var nämligen så att vår mentor hade glömt att låsa dörren när hon gick ner till personalrummet och när hon kom upp hade hon redan fått veta vad som hade hänt och hon var inte glad kan jag säga. Såklart att det var roligt men .. jaa kanske lite överdrivet ? Men men HAHAHHAHAHA omg .. vill ni verkligen se hur rummet såg ut efter att de hade gjort kaos ? Okej visst :D


Juste bara så att ni vet så var det inte vår mentor som städade upp utan det var alla killar i klassen. Medans de städade så satt vi tjejer på So lektionen och jobbade. :D När jag tänker efter tycker jag synd om vår mentor.. HAHAHHA tänk att komma upp till sitt klassrum och se att allt är i en hel röra ? Jag skulle också bli förbannad. Men då pratar vi om FÖRBANNAD !

Vi ses väl när vi ses PUSS !

Kära sommar kan du vara snäll att komma hit ?

2012-02-16 - 20:32:04

Seriöst ! Jag kan inte vänta till att sommaren kommer , jag är ett Agustibarn .. Jag kan inte vänta tills att fåglarna börjar sjunga,gröna löv växer fram på träden, gräset färgas, himlen blir klar blå,sålstrålarna kommer igenom fönstret på morgonen och man bara känner nu är sommaren här. Jag kan inte vänta så länge ! Jag behöver sol ... Jag behöver sommar och jag vet att det är många fler där ute som vill ha sommaren nu nu nu !

Nu kommer lite sommar bilder!

Bajs

2012-02-15 - 19:14:20

Fråga inte varför jag gör det här HAHA men har man tråkigt så har man ... Hur har ni det  ? Jag ska typ snart fika med familjen eller ja 3 styckna. Min dag i skolan var Okej kunde varit bättre ;) Fast I just go with the flow. Ibland är allt roligt och ibland är allt tråkigt , sånt är livet :) ♥

Puss och Kram på er !

Alla hjärtans dag .

2012-02-14 - 16:11:45

Hejhej ! Jag hoppas att ni alla får en fortsatt trevlig alla hjärtans dag och att ni får fylla den här dagen med mycket kärlek och framförallt med de ni älskar mest . ♥ Jag vill även säga till Pappa att jag älskar dig och till lillebror Amoroso ! JAG ÄLSKAR ER ( kommer ringa senare men ..men). Nu kommer ett par bilder jag tog nyss .. Hoppas ni gillardet ;)
Puss och Kram hoppas ni får en bra kväll ! :)

Evelyn

2012-02-12 - 14:37:02

Just nu sitter jag och Laura hos Evelyn min kära princess :) Här kommer några bilder vi alla tog !Nu orkar jag inte lägga upp fler foton . Jag ska gå och hjälpa till med maten ! Puss Puss Vi hörs senare !

Träning , Tränings pass igen på måndag .

2012-02-12 - 09:38:44

Jag och Laura har börjat träna. Vi är ute och springer och joggar. Vi kommer träna varje : Måndag,Onsdag och Lördag tror jag hahaha , eller det är liksom då vi kan :) Så runt 18.00 eller 19.00 går vi ut och springer.
Det känns skönt att börja träna det var ju trotts allt mitt nyårslöfte. Om vi springer i 22 dagar så har vi gjort ett bra jobb tycker jag och då blir det nog lättare och man får mer sug att gå ut och springa . Det sägs att om man gör något i 22 dagar så tappar man beroendet och gör det av sig själv de där bestämda dagarna.

Men hörrni nu ska jag gå och duscha sen ska jag gå till Evelyn med Laura vi ska hämta saker till Lettland :)
Puss Puss !

Lettland

2012-02-09 - 20:01:25


JAG ÄR SÅ JÄVLA SUUUUR ! Förlåt för språket ..
Det finns barn och vuxna därute i världen som verkligen behöver kläder,pengar till mat och kärlek. Jag , Hermon  , Laura och Lina går ju på konfirmation och vi ska åka till ett barnhem i Lettland . Innan vi åker dit ska vi sammla ihop kläder , leksaker m.m . Hermon och Lina går i samma klass så på deras Mentorstid så berättade de om den här insammlingen . Nästan alla i deras klass ska lämna något !! Så idag tänkte jag och Laura att vi också skulle berätta det för våran klass.. är det någon som har ett hjärta eller med lidande ? Nej bara en människa och det är Linda .

Linda jag vet att du läser det här och jag är jätte taksam , jag älskar dig ! Du är den ända som vill hjälpa människor som verkligen behöver! ♥ Tack att du vill hjälpa till att ge de barnen något .

Ni andra i min klass.. sorry men just nu gillar jag er inte .. eller såklart jag gör ! Men jag gillar inte att ni som ändå kommer från andra länder som har haft det jobbigt inte vill hjälpa till.. Men ni som har mycket saker och får mycket .. tro inte att ni kommer undan . Ni har ändå så mycket vardör inte ge bort något då ? Tyvärr är alla snåla .. och det stör mig ! Men nu ska jag inte vara lika upprörd längre , vi ses imorgon .. Ha det bra .. Jag bjuder på en låt som kanske får de i min klass att tänka om .

Hej då !

Subway ÄGER!

2012-02-07 - 16:13:18

Hejhej! Jag slutade halv tre och då följde Fanny med mig till centrum jag skulle köpa något till Joao Paulo ( min kompis som bor i brasilien). Jag hittade tyvärr inget ! Men men .. Jag ska be mamma att följa med mig till gamla stan och köpa något till honom en annan dag :D Efter det gick jag till SUBWAY och köpte en Tonfisk smörgås ! OMG Jag älskar deras smörgåsar , det var andra gången jag åt där så har bara smakat två styckna smörgåsar . Vem vet var det blir nästa gång ! Men nu ska jag ta det lite lungt och sedan ska jag på KONFAAA!

TVÅ BILDER

2012-02-06 - 18:47:31

Den här bilden tog jag nyss .. Jag sitter i köket med mitt nya underställ som jag ska ha när vi åker skidor vecka 9 . Det ska bli roligt att åka skidor för första gången om man inte räknar med att jag testade hos Jennifer typ i 2:an 3;an . Men men puss och kram för nu ska jag chilla och kanske se en serie eller något ;)


Bjuder på en bild på mig och Maria när jag var hemma hos henne och plugga i Onsdags . Vi hade det rolig HAHHA jag typ bomba hennes system kamera och tog hundra bilder ! Nej men massor av bilder ;) CHAU

Young , wild and free

2012-02-04 - 10:28:15


Jag har letat efter den där tröjan jätte länge ! Men nu så hittade jag den ! Längs inne i min garderob . Så jag blev glad och tog ett kort HAHAHA men ser miffad ut på bilden dock.. men men , jag bjuder på det :) Nu måste jag snabbt gå ska nämligen gå och köpa skid saker ska åka skidor vecka 9 . Det ska bli kul ! Har ju aldrig åkt skidor förut .. så vi får se hur det går!

EVELYN

2012-02-02 - 17:11:07

JAG ÄLSKAR DIG MIN LILLA PRINCESS ! ♥ Vi måste ses snart ! Men det roliga är att nu när jag gör det här inlägget sitter jag faktiskt och snackar med Dig HAHAH . Vi har just nu pratat i 1:02:07 . Puss puss ha det bra !
(Jag sa grattis i telefonen)

Lite fakta om rökning

2012-02-02 - 17:01:58

Här kommer lite mer fakta . Jag skriver det här inlägget till alla mina läser som röker .. Jag vet att det kan vara svårt att sluta röka men jag gör det här inlägget så att ni kan börja tänka till .. Jag tycker verkligen att det är äckligt när ungdomar röker .... Jag klarar inte av att vara när folk som röker jag får kvällningar och ont i huvudet .. Men men .. Hoppas ni inte tycker jag hoppar på er !  HAHA ni gör vad ni vill och jag måste acceptera det men här har ni lite mer om rökning ..

Källa: Wikipedia & Frida tidningen nr. 2 2012

One direction forever !

2012-02-01 - 20:25:06

RSS 2.0