Nu ska jag se på Glee

2011-08-31 - 19:46:44


Hahahahaahahahhahahahah kolla det här !


Mdr så eve style ! HAHAHAHHAHA MDR MDR MDR MDR MDR MDR MDR MDR ? vad betyder det ?

Söta Kändis par

2011-08-31 - 19:26:11


Jag tycker verkligen att Will och hans fru Jada panikett Smith är ett super sött par . Dem verkar verkligen att älska varandra . Tycker inte ni det ? dem har varit tillsammans sen 1997 . Det året jag föddes och även året då han var med i Men in Black !

Några foton från London!

2011-08-30 - 19:18:04M&M'S ! M&M'S !M&M'S !M&M'S !M&M'S !M&M'S !M&M'S !M&M'S !M&M'S !M&M'S !M&M'S !M&M'S !M&M'S !!

Jag är väldigt stark ;)♥


NÅGRA BILDER BLIR FLER SEN !

hejsverige

2011-08-29 - 22:05:02

Nelson Mandela.

2011-08-29 - 19:05:24
Dagens ämne ska handla om: Nelson Mandela.
1918 föddes en pojke vid namn, Nelson.
Han var den första utav alla hans 13styckna syskon som gick i skolan. Nelson, hade länge hatat förtrycket mot de svarta som fanns i sydafrica. Så han kämpade för att bli advokat och hjälpa de svarta. Mandela vart den första demokratist valda presidenten i sydafrica.
Mandela satt fängslad i 27år i ett fängelse. Han kämpade mot aparthied systemet.
När kampen var över släpptes Mandela fri. Systemet hade tagit ca: 30år utav hans liv.
Mandela är idag fortfarande president över sydafrica.
Mandela är idag fortfarande en hjälte för sydafrica.
För världen.
Aparthied system = rasåtskildnad
Fakta: Google, wikipedia, hem.passagen, E.M's brain.
bild: wikipedia

Nelson, fader.
Tack.

Update: - sminkinlägget kommer.-

Varför gör man något sånt här egentligen?

2011-08-28 - 16:17:17
P.S

GÅ IN PÅ AFTONBLADET OCH FÖLJ ORKANEN IRENE I ''SPÖKSTADEN'' NEW YORK!

moi ger lite hårtips som du kan tänka på !!

2011-08-28 - 16:07:04
Istället för att ha 5stycken schampon som du tvättar håret med så satsa på att ha ett bra schampo tillsammans med balsam till det. Efter att du tvättat färdigt håret så gnugga inte håret i handduken! Krama ur det lite försiktigt, och föna på låg nivå och arbeta dig uppåt. Det bästa är att egentligen låta håret självtorka. Om håret är helt tort så kan du använda en borste att borsta igenom håret med. Borsta aldrig blött hår, det är så mycket skörare.
Glöm inte bort att rengöra dina borstar lite då och då eftersom det samlas smuts och fett med mera. Du kan rengöra med lite schampo och skrubba genom lite försiktigt.
Billiga saker för ditt hår som kostar en liten slant.

+ Hårinpacking är även något extra du skulle kunna unna ditt hår med nån gång ibland.
- Klipp topparna, men inte för mycket och inte allt för ofta. Vill du spara till långt hår och klipper topparna så lär det      dröja ett tag.
+ Använd bra hårproudukter som hjälper och stärker håret, gör det glansigare och tjockare.
+ Käka vitaminer, bra för dig och håret!
+ Drick mycket vatten, det gör att håret inte torkar ut så snabbt. Dessutom så gillar hudcellerna att vara vattenfyllda.
+Håret bevarar också sin fuktighet.


Källa: E.M's hjärna / google.
Bild: Google (blogg.)
I nästa inlägg kommer... lite sminktips (samt dagen för att variera med Bella's inlägg.)

Moi hissar: (pepp inlägg)

2011-08-27 - 22:59:55
SFDDS: ''Stå för det du sagt.'' Stå alltid för vad du har sagt, oavsett vad du har sagt så gör det. Det visar att du inte bara går och säger saker hur som helst utom att du också kan förklara varför du tyckte som du gjorde. Men, jag menar givetvis inte att man ska gå omkring och säga precis vad man vill bara för det. Tänk dig för innan.

DÄV: ''Du är vacker.'' Det är inget fel på att vara lite större och det är inget fel på att vara lite mindre heller. Vem sa att lagom var bäst? Straffa inte din kropp för att du kanske t.ex känner att du är försmal för att gå ut i shorts. Ställ dig framför en spegel och intala dig att du är vacker och att du inte är försmal för att gå ut i shorts. Du är unik, Du är speciell. Du är orginal, sluta inte upp som en kopia.

TRDS: ''Tro på dig själv.'' Kanske har du en dröm, en dröm som folk bara skrattat åt eller kanske sagt ''det klarar du inte.'' Du ska bevisa att de har fel. Du klarar allt bara Du tror på dig själv. Tro på att du klarar det för det gör du. Tvivla aldrig på dig själv.

VNRFAM: ''Var inte rädd för att misslyckas.'' Kanske faller du hårt, du känner dig helt misslyckad gör då det du behöver göra. Vill du gråta? Gör det! Vill du skrika? Gör det! Men glöm inte bort, du ska resa dig upp efteråt. Efter varje fall, ska du samla styrka till att resa dig upp, även när det känns som mest hopplöst. Kom bara ihåg att tro på dig själv. Var alltid självsäker, förlora aldrig hoppet. Det finns alltid ett skäl till varför du reser dig upp efter varje fall, försök hitta det skälet.
Källa: Moi, (kände för att skriva ett peppinlägg bara sådär..)
Kom ihåg att du är inte ensam, alla har vi problem - vissa är bara extra duktiga på att gömma det.

Ett typiskt.. Bella inlägg.. mdr?

2011-08-27 - 20:59:53
Idag hade vi gäster och då hade vi det typiskt afrikanskt hemma, alltså tyckte synd om de som våra grannar för afrikaner alltså de skriker när de komunicerar med varandra. Men var också ute och gjorde lite ärenden och leta efter ett par nya skor, inget funnet. Damn it.
Satte mig och spela lite på ''girlsgogames.se'' Adda mig?

Drogba <3

2011-08-27 - 18:47:47
Drogba, vad hände?
I pray that you'll be alright.

Dagens outfit

2011-08-27 - 17:58:35
Fast det här Lindsay Lohan och tja, vad ska man säga? Hade typ sådär!
Källa: blogg

Moi ger lite info om plattänger

2011-08-27 - 12:59:55
1. När du letar efter en plattång så ska du leta efter en som passar precis dig. Det skiljer sig då lite från person till person beroende på hur ditt hår är. Behöver du en plattång bara för att styla håret eller har du tunt hår? Isåfall bör du ha en liten tunnare plattång, det gör det även lättare att komma åt och styla snyggare. Men kanske har du tjockt hår? Då bör du satsa på en plattång med lite tjockare plattor istället.
2. En plattång med keramikplattor är mycket bättre för ditt hår eftersom det är mycket skonsammare, det glider mycket lättare genom håret och bränner inte håret lika snabbt som plattänger utan keramikplattor gör. Det är också viktigt att veta att när du plattar håret så håll inte plattången still, utan dra den från början av hårbotten ner mot topparna.
3. Om du har en knapp på din plattång där du kan justera värmen så andvänd den, det bästa är ifall du börjar på en låg värme och arbetar dig uppåt hela tiden. Kom också ihåg att om du hade tänkt använda massa olika stylingprodukter i håret så som exp hårsprej, försäkra dig då om att håret är tort. Eftersom tort hår ger mer effekt än vad blött hår gör under plattning.
Övriga saker du kan tänka på:
Vilken prisklass vill du att plattången ska ligga i? Sladd eller sladdlös? On/off knapp? En knapp där du kan justera värmen? Någon speciell färg? Kort/lång?
Lycka till med din nya plattång!
Info källa: E.M + google.
Bild: Google (blogg.)

I nästa inlägg skriver jag nog lite om dagen, så jag inte bloggar helt på mitt sätt utom på Bella's med.

Även djur har bästavänner.

2011-08-26 - 22:56:32
Hur gullig är den här sötnosen? Den här apan är ju bara för söt. Eftersom jag är lite utav en nythetsnarkoman (älskar att läsa nyheter, söka fakta och lära mig om nya saker) så var jag ju tvungen att ladda upp den här söta bilden! När jag ser den här bilden får den mig faktiskt att tänka på min egna bunny, Lizzy. Pratade med pappa för ett tag sen och han sa att hon måste ut och träffa andra kaniner för han är rädd att Lizzy tror att hon är den enda kaninen i världen. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, hahah.Om ni undrar varför smink/hår inlägget inte kom upp ikväll så var det för att det skulle kommit upp, men precis innan jag han trycka så bara försvann den, hittade den inte. Men sånt är livet, man misslyckas, man tar ut sin sorg/ilska och man reser sig upp igen.
Avrundar här, godnatt! Hoppas ni finner mina inlägg intressanta.

Ce..... MOI!!!!!

2011-08-26 - 17:37:49
Haha, som sagt, det är ju jag.. EVELYN som bloggar på Bellas blogg just nu, här är jag, vid Drottning holms slott, hade en mycket bättre bild på mig och drottning holm men orkar inte ladda upp den tar ju typ (100år!!)
Har fixat massa bilder + en liten ''video-blogg'' från dagen. Vill ni se bilderna? Kolla in min blogg då (och bellas andra länkar.)
Nästa inlägg som kommer, kommer jag att tipsa lite om bra smink, plattänger och lite annat tjejigt!
Håll ut!

Drottningholms slott

2011-08-26 - 08:22:38
Nu är det såhär, idag ska vi på studiebesök på Drottningholms slott.
Vet faktiskt inte om jag ser fram emot det eller inte, vi läser om 17-talet i skolan..

WHO AM I ?

2011-08-25 - 18:53:16
Fråga: Vem är du som bloggar?
Svar: Jag är Bella's kompis, medans hon är outside the Country (London) så ska jag försöka hålla igång hennes blogg, men vi bloggar rätt olika, så får köra en remix.
Fråga: När får vi reda på vem du är?
Svar: Det stora svaret får ni... Imorgon!! Håll ut så länge!

BOKTIPS

2011-08-25 - 16:48:08

rfattaren berättar om den barnmisshandel som han utsattes för från fyra till tolv års ålder, varefter han omhändertogs av myndigheterna. Hans mor var psykiskt sjuk och alkoholiserad och plågade sin son på ett oerhört grymt vis. Pelzers upplevelser betraktas som ett av de tre värsta fallen av barnmisshandel i Kaliforniens historia. Dave är nu vuxen och har lyckats skapa sig ett värdigt och meningsfullt liv. Det här är hans egen berättelse om ett barns hopp och styrka att överleva. Han vill förmedla att ingenting är omöjligt och att saker kan gå vägen mot alla odds.Boken följdes av Pojken som inte fanns och Pojken som överlevde.

 

 

Källa: wikipedia

Vad jag tyckte:
Själv har jag inte läst boken ännu, men har hört att det var en av de bästa säljarna, vill försöka hitta en bok som verkligen kan beröra mig och få mig att tänka efter. Har ni läst den? Vad tyckte ni om boken?

Hej då !

2011-08-25 - 09:25:30
hej då allihoppa ! :D Vi ses när jag är tillbaka på måndag kväll bloggar nog på Tisdag :D

HEJ DÅ SVERIGE HEJ LONDON!

2011-08-24 - 16:52:52En bild på mig och evelyn min kära barndomsvän ! :D Vi tog den idag faktiskt ! Ska jag ha som profilbild ?


En bild från på mig som jag tog för kanske en timme sen ;)

MOVIE ½

2011-08-23 - 20:00:08

Hej hej jag kom hem typ kl.18.30 idag ! Efter att ha vart i Centrum haha med Laura & Evelyn i typ 4 timmar :P Vi var också med CHRIS THE GOLF CAR ;) Hon köpte vinäger chips . Så vi satte oss och åt dem hehe , jag och Chris typ tittade på varenda chips för att se om den var genomskinlig (då smakar den mer olja )Men nu ska jag se på film !

Den filmen ska jag se hehheh :D omg hahaha hihihihi jag skrev heheheh !

HJÄLP!

2011-08-21 - 21:14:01


HEJ HOPP

2011-08-21 - 20:57:51

Jag just nu ! :) Ska snart slagga är jätte trött plus ska upp 06.00 sen ska jag följa med mamma och lämna vincent i skolan , sen hem städa tills min nya säg kommer , sen hämta vincent med mamma sen ska jag köpa jeans :D & byta ryggsäck ! ;) det e det haha sen kl.17.00 börjar skolan ! :D :D

TUNG DAG

2011-08-18 - 20:12:58

AHAHAAH ! :D Vilken tuuung dag ! idag var jag med Sade ,Laura, Evelyn och Miranda på ung 08 ! Det var asroligt !!!VI DANSADE ihjäl oss , asså guuud folk drog och alla höll på att rammla men det var aas roligt ! :D Ska dit i morgon & på lördag också ! ;) Men nu ska jag chilla med en film ;)

RIGHT NOW!

2011-08-17 - 19:31:18

hihihi

2011-08-17 - 13:52:39

FILMNING NUU

2011-08-15 - 14:10:05
hej hopp nu sitter jag i en dator sal :D
Glömde säga det igår men säger det idag :) Jag , Laura och Kora och Agnes ska vara statister i en film ! Så just nu är vi och filmar :D hihi det är ruuuuuligt hahha :D

HEJ HEJ HEJ

2011-08-14 - 21:25:00

Ansiktsmask för första gången !!! Omg hahha det svider XD när den är klar ska jag slagga :D hihi AWESOME !

COVER

2011-08-12 - 20:15:19HAhahah by moi och Laura ;) !

Grattis till mig ! :D

2011-08-08 - 08:02:37

Idag fyller jag ååår !! :D :D :D Men vi firade igår så idag blir det typ en vanlig dag ! Ska till Fryshudet och bli medlem med Laura ! hihih det ska bli UBER roligt ! :P Men ska fixa frukost till min lille bror och mig hihi  !Jag vaknade kl.06.00 av mig själv :O  Utan alarm hahah !

Fyller år i morgon , presenter från idag !

2011-08-07 - 17:34:40

I den här korgen låg choklad o annat ruuligt ! :D haha obrigado vovó y vovó ! ♥ Eu te amo!


Body butter från Mormor & Mari-Louis (hennes kompis ) Almenacka mamma och demis :)  Fick datorn av dom också ! :D

Fick ett hundra till av Åsa och min kusse ! :D CENEDRA ! TAAACK ♥  med det där är av farmor , gammel mormor & Kristine .

Naglack från Cenedra & åsa ( min kusin o moster )  hihi TACK ! :D

Choklad fick mer också än det som är på bilden hihi ! :D det var av Vovó y Vovó :D hihi Vovó jobbar på marabou (farfar)

en ny dagbok YAAAY ÄNTLIGEN ! av mormor och MArie.Louis :D DANKE + en sak av min farmors kompis som bor i Australien och hon skickade den till mig den ser ut såhär :

den vita jackan var från Carminha i Australien hihi! LOVE

MORGON

2011-08-06 - 10:47:40

Skäms Bella idag skulle jag vakna 8 men jag somna om till 9 sen somna jag om till 10 hahah ^^ Typiskt mig , somna om . Men när skolan börjar har jag aslätt att bara gå upp äta frukost duscha sen typ gå :P Men på sommarlovet då gårdet tyvärr inte -.- så jobbigt att vakna när man vet att man har sommarlov :P

PICS

2011-08-05 - 16:52:51

OOOUTFIT!

2011-08-04 - 14:02:10
haha heeej ! Det här e min outfit ! :) som ni kanske märker så älskar jag att ha fotbolls shorts på mig dem e sååå bekväma har 3 par 2 vita o 1 par svarta ! ;D men brukar låna mammas addidas heheheh! :D ♥


Svar : haha det ärmånga som känner igen mig och det är inte så konstigt när det faktiskt för det var faktiskt jag som var modell haha :D

This Cinderella is a player ( läs den)

2011-08-02 - 21:10:15


SItter här i mitt rum och aa ser på film den e lite random och har namnet Kick Ass Girls 2 :)  Idag har jag typ bara läst och chillat på torsdag ska jag till Grönan men min lillebror o vovo y vovo :) Sen ska jag hem till henne och sova där till typ Lördag då jag ska hem o så kanske Laura slaggar här o på Söndag ska jag ha "kalas " med släkten o på Måndag fyller jag år ! :) så måste göra något roligt då också !

Jag har fullt upp !

2011-08-02 - 11:29:36

Hej bloggen och förlåt att jag inte har bloggat ! Men jag har haft fullt upp , med att bara njuta av sommarlovet och av mitt liv ! Sade har sovit hos mig i 2 dagar hon ska hem idag :) Vi har haft det jätte bra ! Just nu sover hon och jag har vart uppe och läst This Cinderella is a player sen kl halv 8 tills a nu ! :) Jag hittade den boken på wattpad.com den bästa sidan ever ! där skriver barn och ungdomar sina böcker och så läser man dem på internet det är AWESOME ! TIPS LÄS DEN den har 35 chapthers o tänk den e inte ens klar i think its 81 pages and the girl som gör den fortsätter skriva och skriva ! :)
RSS 2.0