Moi hissar: (pepp inlägg)

2011-08-27 - 22:59:55
SFDDS: ''Stå för det du sagt.'' Stå alltid för vad du har sagt, oavsett vad du har sagt så gör det. Det visar att du inte bara går och säger saker hur som helst utom att du också kan förklara varför du tyckte som du gjorde. Men, jag menar givetvis inte att man ska gå omkring och säga precis vad man vill bara för det. Tänk dig för innan.

DÄV: ''Du är vacker.'' Det är inget fel på att vara lite större och det är inget fel på att vara lite mindre heller. Vem sa att lagom var bäst? Straffa inte din kropp för att du kanske t.ex känner att du är försmal för att gå ut i shorts. Ställ dig framför en spegel och intala dig att du är vacker och att du inte är försmal för att gå ut i shorts. Du är unik, Du är speciell. Du är orginal, sluta inte upp som en kopia.

TRDS: ''Tro på dig själv.'' Kanske har du en dröm, en dröm som folk bara skrattat åt eller kanske sagt ''det klarar du inte.'' Du ska bevisa att de har fel. Du klarar allt bara Du tror på dig själv. Tro på att du klarar det för det gör du. Tvivla aldrig på dig själv.

VNRFAM: ''Var inte rädd för att misslyckas.'' Kanske faller du hårt, du känner dig helt misslyckad gör då det du behöver göra. Vill du gråta? Gör det! Vill du skrika? Gör det! Men glöm inte bort, du ska resa dig upp efteråt. Efter varje fall, ska du samla styrka till att resa dig upp, även när det känns som mest hopplöst. Kom bara ihåg att tro på dig själv. Var alltid självsäker, förlora aldrig hoppet. Det finns alltid ett skäl till varför du reser dig upp efter varje fall, försök hitta det skälet.
Källa: Moi, (kände för att skriva ett peppinlägg bara sådär..)
Kom ihåg att du är inte ensam, alla har vi problem - vissa är bara extra duktiga på att gömma det.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser ;) )

URL/Din blogg om du har :):

Din kommentar:

RSS 2.0