Moi ger lite info om plattänger

2011-08-27 - 12:59:55
1. När du letar efter en plattång så ska du leta efter en som passar precis dig. Det skiljer sig då lite från person till person beroende på hur ditt hår är. Behöver du en plattång bara för att styla håret eller har du tunt hår? Isåfall bör du ha en liten tunnare plattång, det gör det även lättare att komma åt och styla snyggare. Men kanske har du tjockt hår? Då bör du satsa på en plattång med lite tjockare plattor istället.
2. En plattång med keramikplattor är mycket bättre för ditt hår eftersom det är mycket skonsammare, det glider mycket lättare genom håret och bränner inte håret lika snabbt som plattänger utan keramikplattor gör. Det är också viktigt att veta att när du plattar håret så håll inte plattången still, utan dra den från början av hårbotten ner mot topparna.
3. Om du har en knapp på din plattång där du kan justera värmen så andvänd den, det bästa är ifall du börjar på en låg värme och arbetar dig uppåt hela tiden. Kom också ihåg att om du hade tänkt använda massa olika stylingprodukter i håret så som exp hårsprej, försäkra dig då om att håret är tort. Eftersom tort hår ger mer effekt än vad blött hår gör under plattning.
Övriga saker du kan tänka på:
Vilken prisklass vill du att plattången ska ligga i? Sladd eller sladdlös? On/off knapp? En knapp där du kan justera värmen? Någon speciell färg? Kort/lång?
Lycka till med din nya plattång!
Info källa: E.M + google.
Bild: Google (blogg.)

I nästa inlägg skriver jag nog lite om dagen, så jag inte bloggar helt på mitt sätt utom på Bella's med.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser ;) )

URL/Din blogg om du har :):

Din kommentar:

RSS 2.0